Bierkratschuiven

Bierkratschuiven is precies wat je je erbij voorstelt. Niets meer en niets minder. Op zaterdag 21 december gebeurt het, op het ijs van de jaarlijkse ijsbaan in het Loeffpark in Epe. Zelf samengestelde buurt- of verenigingsteams die lege bierkratjes over de baan laten glijden in de geest van de sport curling. Uiteraard met een dikke knipoog naar de olympische sport en met dikke knipogen naar elkaar en naar de tegenstanders.

Gradus grinnikt

Gradus Vos van Epe on Ice grinnikt al bij de gedachte aan de avond bierkratschuiven. ,,Het gebeurde elders in het land weleens op natuurijs. Een leuk idee vinden wij, zo leuk om ook eens bij Epe on Ice te proberen. We hebben inmiddels buurten en verenigingen aangeschreven om mee te doen, maar de inschrijving is vrij voor iedereen. De enige restrictie die we eraan verbinden is dat we een stop op inschrijven zetten bij 30 deelnemende teams. Inschrijven kan tot en met 14 december via onze site.’’ Het bierkratschuiven begint om 20.00 uur.

Opgeven

Geef je met je buurtvereniging, club, familie, klasgenoten of met je vrienden op. Per team 4 personen en de kosten per team zijn € 40,-. Opgeven kan tot 14 december via info@epeonice.nl en vol=vol. De tent is open vanaf 19.30 uur en met een vette DJ maken we er een leuk feestje van!

Scroll naar top