Sintcadeau

Kijk eens wat er in mijn schaatsje zit!

SintcadeauSinterklaas is in aantocht. En Epe on Ice heeft met de persoonlijke schaatspas een passend sinterklaascadeau voor in de schoen. Of ga je dit jaar de schaats zetten in plaats van de schoen? De schaatspas geeft namelijk ruim drie weken lang onbeperkt toegang tot de ijsbaan, inclusief alle disco-avonden. Voor de schaatspas met onbeperkte toegang betaal je 20 euro. Wil je een pas inclusief schaatshuur dan betaal je € 35,-.

Met je schaatspas korting bij de Koekoek

In samenwerking met de Koekoek in Vaassen biedt Epe on Ice net als vorig jaar weer iets extra’s. Iedereen met een schaatspas van Epe on Ice kan vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie (5 maart 2017) zo vaak als ze willen voor slechts € 2,50 per keer zwemmen bij de Koekoek in Vaassen. Normaal kost eenmaal zwemmen € 4,20 voor de jeugd en € 4,75 voor volwassenen. De korting geldt alleen op vertoon van de persoonlijke schaatspas. Andersom hoeft iedereen die in het bezit is van een pasje van de Koekoek bij Epe on Ice niet te betalen voor het huren van schaatsen, waar normaal € 2,- voor gerekend wordt. Ook hiervoor geldt: alleen op vertoon van de pas van de Koekoek.

Hoe kom je in bezit van de schaatspas?

Het is van belang dat de schaatspas persoonlijk wordt gemaakt door middel van een pasfoto. De pasfoto kan met vermelding van naam, adres, e-mail en telefoonnummer per post opgestuurd worden naar ‘Epe on Ice Schaatspas’, Hoofdstraat 150, 8162 AR Epe of ingeleverd worden bij het postloket in de Jumbo in Epe. Inschrijfformulieren zijn ook beschikbaar bij de Albert Heijn, Action, Bruna en Cigo.
De pas kunt u vanaf 1 week na verzending of inlevering van het aanvraagformulier, voorzien van pasfoto, contant afrekenen en ophalen bij de kraam van Epe on Ice voor de Jumbo in Epe. Deze kraam is op zaterdag 19 en 26 november en op zaterdag 3 en 10 december tussen 10:00 uur en 16:00 uur open voor het betalen en afhalen van de aangevraagde passen. Wie op zaterdag naar de kraam komt met pasfoto kan daar ook gelijk een aanvraagformulier invullen. De pas wordt dan ter plekke gemaakt.

Bestel de schaatpas online

Daarnaast is de schaatspas aan te vragen op de website www.epeonice.nl. Via het online inschrijfformulier is het mogelijk een digitale pasfoto te uploaden. Het gezicht van de gebruiker van de pas dient duidelijk herkenbaar in beeld te zijn. Via het formulier kan er voor gekozen worden om de pas per post te ontvangen of op zaterdag op te komen halen bij de kraam van Epe on Ice voor de Jumbo.

FB kijkeenswatikinmijn

Scroll naar top