20221215_222201

Schaatspas

Schaatspas

Naast de reguliere schaatspas is er ook een schaatspas inclusief schaatshuur. Met de reguliere pas heb je voor slechts € 30,- ruim 3 weken lang onbeperkt toegang tot de ijsbaan, inclusief alle disco-avonden. Voor de schaatspas inclusief schaatshuur betaal je € 40,-.

Online aanvragen schaatspas

Via onderstaande link is het mogelijk nu direct de pas aan te vragen en een digitale pasfoto te uploaden. Selecteer een foto waarbij duidelijk het gezicht in beeld is van degene die de pas gaat gebruiken.

Klik hier om nu online een schaatspas aan te vragen

Aanvragen via post of postloket Jumbo in Epe

Het aanmeldformulier kan ook via post verstuurd worden. Het is van belang dat de pas persoonlijk wordt gemaakt door middel van een pasfoto. De pasfoto kan met vermelding van naam, adres, e-mail en telefoonnummer per post opgestuurd worden naar ‘Epe on Ice Schaatspas’, De Tippe 16, 8162 BN Epe of ingeleverd worden bij het postloket van de Jumbo in Epe.

Ophalen bij kraam voor de Jumbo op zaterdagen of tijdens Epe On Ice

De pas kunt u vanaf 1 week na verzending of inlevering van het aanvraagformulier, voorzien van pasfoto, contant afrekenen en ophalen bij de kraam van Epe on Ice voor de Jumbo in Epe. Deze kraam is op zaterdag 23 en 30  november en 7 december tussen 10:00 uur en 16:00 uur open voor het betalen en afhalen van de aangevraagde passen. Wanneer je op zaterdag naar de kraam komt met je pasfoto, dan kun je daar het formulier invullen en wordt je pas meteen gemaakt. Wel zo handig. 

Mocht je later je pas aangevraagd hebben, kun je deze ophalen bij Epe On Ice tijdens de openingstijden. We zullen ze daar klaar leggen.

Met je schaatspas korting bij de Koekoek

Iedereen met een schaatspas van Epe on Ice kan vanaf de kerstvakantie tot en met de voorjaarsvakantie zo vaak als ze willen voor slechts € 2,50 per keer zwemmen bij de Koekoek in Vaassen. Normaal kost eenmaal zwemmen € 6 (vanaf 2 jaar). De korting geldt alleen op vertoon van de persoonlijke schaatspas. Andersom hoeft iedereen die in het bezit is van een pasje van de Koekoek bij Epe on Ice niet te betalen voor het huren van schaatsen, waar normaal € 3,- voor gerekend wordt. Ook hiervoor geldt: alleen op vertoon van de pas van de Koekoek.

Scroll naar top