20181222_121708

Heggies Kinder Curling Cup

kinder-curling-cup

Ook dit jaar wordt de Kinder Curling Cup georganiseerd met binnenspeeltuin Heggies Speelschuur uit Emst. Op zaterdag 21 december van 9.00 tot 13.00 uur is er van alles te doen in en om de overdekte ijsbaan. Naast de curling competitie kunnen de kinderen zich laten schminken, kerststukjes maken en gratis pannenkoeken eten. Deelname aan de Kinder Curling Cup kost € 10,- per team, contant te voldoen op de dag zelf.

Datum: zaterdag 21 december
Tijd: van 09.00 – 13.00 uur
Kosten: € 10,- per team

Inschrijven team van 4 spelers

Uiterlijk voor 19 december
Een team bestaat uit 4 spelers van 6 tot en met 12 jaar en een begeleider. Schrijf zo vroeg mogelijk een team in. In ieder geval voor dinsdag 17 december! Flyers met inschrijfformulier zijn vanaf begin november ook bij veel scholen verkrijgbaar. Vul het formulier in en stuur het naar Heggies Speelschuur, Langeweg 14, 8166 GT EMST. Of stuur een e-mail naar info@epeonice.nl en vermeld hierin de namen van alle spelers en het telefoonnummer + e-mailadres van de begeleider/coach. En vergeet ook niet een originele naam voor je team door te geven7

Prijzen

De hoofdprijs voor alle deelnemers van het winnende team is een cool horloge. De 2e prijs is een 10-rittenkaart voor toegang tot Heggies Speelschuur uit Emst en de 3e prijs zijn toegangskaarten voor Street Jump Apeldoorn. Sowieso krijgen alle deelnemers aan de Kinder Curling Cup een gratis toegangskaartje voor Heggies Speelschuur.

Uitleg Curling

Maar wat is dat nu eigenlijk, curling? De spelregels zijn eenvoudig. Curling wordt gespeeld met een team van vier personen tegen een ander team van vier personen. Iedere speler krijgt een curlingschijf en mag deze over het ijs schuiven naar een cirkel. Om en om wordt een schijf geworpen. De ploeg met de schijf die het dichtst bij de target (midden van de cirkel) ligt, is de winnaar van deze set, ongeacht of de schijven in de cirkel liggen. Er worden drie sets gespeeld dus er is altijd een winnaar van de wedstr

Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur

Waar het kindercurlen natuurlijk in het teken staat van sport, bewegen en gezelligheid is dit bij Binnenspeeltuin Heggies Speelschuur niet anders. Het uitgebreide speeltoestel met glijbaan, rodelbaan, ballenbak en uitdagende PowerTower leent zich uitstekend voor spelenderwijs veel beweging, met rode wangetjes van de inspanning als gevolg. Door het voornamelijk regionale karakter van Epe on Ice is Heggies Speelschuur, gelegen op het terrein van Camping de Zandhegge in Emst, de perfecte samenwerkingspartner voor het kindercurlen. Zowel Epe on Ice als Heggies Speelschuur staan garant voor veel plezier voor kinderen en ouders uit de directe regio, maar ook daar buiten. In de winterperiode kunnen kinderen elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag heerlijk komen spelen, zowel binnen als buiten. In de schoolvakanties is Heggies elke dag geopend. Ook voor kinderfeestjes en familiefeesten is Heggies Speelschuur het juiste adres.

Scroll naar top