14e editie Epe on Ice 2021 / 2022

 

14e Editie Epe On Ice gaat niet door 🙁

Oktober 2021: naar aanleiding van het laatste nieuws dat we nog lang niet af zijn van dit virus en het feit dat we veel vrijwilligers hebben in de risicogroep – veel 60-plussers – hebben we besloten dit jaar geen Epe on Ice te organiseren, omdat we het risico op besmetting te groot vinden.
Ook kunnen we niet voldoen aan de regels en beperkingen die ons door de overheid worden opgelegd.

We beseffen maar al te goed dat we velen teleur moeten stellen. De schoolschaatsers, de (kinder)curlingspelers, de discogangers, de bierkrat schuivers, de mini-elfsteden schaatsers, kids on ice theater op de zondagmorgen, de vrije schaatsers.
Het was altijd een gezellige drukte in het Loeffpark zo rond de jaarwisseling.

Al met al hopen we op betere tijden.

Blijf gezond en geniet van de beperkte mogelijkheden die ons geboden worden.

Onderstaande info is verouderd. We hopen dat we volgend jaar met jong en oud én een nieuwe website weer veel ijspret mogen beleven!

 

Meedingen voor de felbegeerde curling cup? Meld je dan aan als sponsor!

Vrijwilligers gezocht!

We zoeken we voor het seizoen 2021/2022 nog vrijwilligers.
Lijkt het je leuk om je steentje bij te dragen? Meld je dan aan als vrijwilliger.

Schaatspas: ruim 3 weken onbeperkte toegang

Ook dit jaar worden weer 2 soorten schaatspassen aangeboden. Met de reguliere pas heb je voor slechts € 25,00 ruim 3 weken lang onbeperkt toegang tot de ijsbaan,
inclusief alle disco-avonden. Voor de schaatspas inclusief schaatshuur betaal je € 35,00.

Klik hier voor meer informatie en link naar het aanvraagformulier (inclusief mogelijkheid om digitale pasfoto te uploaden).

Voor de kids

Kidsbaan: Deze tweede ijsbaan is van kunststof, ligt volledig los van de grote kunstijsbaan, en is het domein van de allerkleinsten.
Kids on Ice: Voor de beginnende schaatsers (krabbelaars) is er elke zondag ‘Kids on Ice’ waarbij kinderen al spelenderwijs leren schaatsen.
Kindercurling: Op zaterdag 21 december spelen we om de Heggies Kinder Curling Cup. Naast de curling competitie kunnen de kinderen zich laten schminken, kerststukjes maken en gratis pannenkoeken eten. Schrijf je team in voor donderdag 12 december in.
Mini-elfstedentocht. Op zaterdag 4 januari worden op een heus Elfstedenparcours 11 ronden/steden aangedaan om de ElfstedenStempelkaart vol te krijgen. Met klunen en het brugje van Bartlehiem is een ronde aangelegd door de ijsmeesters van de Elfsteden.

Voor tieners

‘Tiener’disco: TwoForces verzorgt tijdens Epe on Ice elke vrijdagavond een spetterende disco voor alle ’tieners’ vanaf 8 jaar.

Voor volwassenen en bedrijven

Curling Cup: Regionale sponsoren nemen het met hun teams tegen elkaar op.
Na diverse voorrondes is op zaterdag 4 januari de grote feestelijke finale van de Curling Cup.

 

Scroll naar top