SONY DSC

Page demo template

ER IS ALTIJD WAT TE DOEN OP DE IJSBAAN!

Er wordt heel veel georganiseerd op de ijsbaan, naast vrij schaatsen, wordt er elke vrijdag Disco on ice georganiseerd, Pucky komt regelmatig langs en er is het nostalgisch schaatsen!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN HORECA 2021 / 2022

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 – 17.00 uur

Zaterdag van 9.00 uur tot en met 17.00 uur. Zondag van 11.00 uur tot en met 17.00 uur.

We hopen u te zien in onze gezellige horeca!

EXCLUSIEF AFHUREN

Bent u op zoek naar een schitterende locatie voor de eindejaarsborrel of een uitje met uw zakelijke of privé relaties? Dan is het Winterpaviljoen op de ijsbaan de ideale locatie!  Heerlijk eten en drinken in een sfeervolle omgeving, eventueel gecombineerd met een sportieve activiteit maakt uw
feest onvergetelijk.  De mogelijkheden zijn pers en op maat samen te stellen. Wat dacht u van een oud-Hollands buffet of een winters stamppottenbuffet? Heeft u liever sushi of kleine hapjes? Ook dat kan! Onze favoriet; het uitgebreide dessertbuffet behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De praktische mogelijkheden en de kosten:

Bedrijfsblok van 17.30 – 18.30 uur € 350,- excl. btw.

U bent welkom op het ijs om daarna gebruik te maken van onze gastvrijheid in Het Winterpaviljoen. Deze blokken zijn vooral geschikt voor een activiteit op het ijs direct na het werk om daarna met een borrel en een hapje eten af te sluiten. Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn er geen
mogelijkheden voor exclusiviteit.

Avondblok van 19.00 – 21.00 uur € 450,- excl. Btw.

U maakt van 19.00 – 21.00 uur exclusief gebruik van het ijs en uiteraard bent u de gehele avond welkom in Het Winterpaviljoen.

Activiteit op het ijs

De kosten voor een activiteit, incl. begeleiding op het ijs, liggen tussen de € 60,- en € 85,- excl. Btw.

Voor kinderfeestjes kunt u contact opnemen met onderstaand telefoonnummer. Helaas is reserveren op vrijdag, zaterdag en zondag, gegeven de huidige omstandigheden, niet mogelijk.

Maarten Nieuwenhuis   06-20138510 of via Info@maartenzcatering.nl

Let op: onze ervaring leert dat de interesse groots is en de verschillende data snel bezet zijn!

Title #1

Title #2

Title #3

Title #1

Title #2

Title #3

HEERLIJK GENIETEN VAN JE EIGEN RONDJES…

We hebben veel “vrij schaatsen” blokken. Dat betekent dat je een kaartje kunt kopen voor het blok wat er dan is. Wil je weten wat een kaartje kost? Check dan de tarieven.

Je kan lekker met je vrienden je eigen rondjes maken. Lukt het nog niet zo goed, dan hebben we pinguïns om je op weg te helpen.

Onze ijsvriendje Pucky de pinguïn komt soms ook even langs. Er wordt gezellige muziek gedraaid en als je even wil uitrusten kan je met je schaatsen aan even in de horeca plaats nemen.

Scroll naar top