Alex en Fleur klein

Kids on Ice

Alex en Fleur kleinOok dit jaar kunnen de kinderen tussen vier en acht jaar zich op zondagochtend 15, 22 en 29 december en 5 januari melden bij de overdekte kunstijsbaan. Alex en Fleur staan vier zondagochtenden van 10.00 tot 11.00 uur klaar om de kinderen op een speelse manier de eerste beginselen van het schaatsen bij te brengen. “We hebben het maar een klein beetje over techniek hoor.  Het gaat om de lol. Spelletjes doen en vooral samen plezier maken op het ijs. Ook als je niet kunt schaatsen en nog nooit op schaatsen hebt gestaan ben je welkom.” Van 11.00-11.30 uur kun je na het schaatsen genieten van het Kids on Ice theater.

Kids on Ice kost per ochtend 5 euro per kind. Kinderen die in het bezit zijn van de schaatspas mogen gratis deelnemen. Het gebruik van de schaatsen (ijshockeyschaatsen, maar er zijn ook schaatsen met dubbele ijzers) is bij de prijs inbegrepen. De kinderen krijgen na afloop een beker chocolademelk en uiteraard een mooie medaille als bewijs van deelname. Aanmelden voor Kids on Ice is niet nodig.

We beginnen om 10.00 uur, maar willen wel graag dat de kinderen om 9.45 uur aanwezig zijn. We moeten natuurlijk eerst de schaatsen aantrekken. Daar zijn we altijd al wel een kwartiertje mee zoet. En we willen graag op tijd beginnen, want we hebben heel veel leuke onderdelen, die we graag allemaal aan bod willen laten komen.

En papa en mama? Die mogen aan de kant blijven kijken, aanmoedigen, foto’s maken en natuurlijk lekker koffie drinken in de verwarmde stube.

Scroll naar top