info@epeonice.nl

06 - 511 94 840

Epe on Ice viert jubileum met ijsglijbaan

STG 5788
Epe on Ice bestaat 10 jaar. Een mooie gelegenheid om in dit jubileumjaar een ijsglijbaan van maar liefst 45 meter om de tent heen te bouwen. De baan begint op een hoogte van 6,5 meter. Daar kan met een autoband naar beneden gegleden worden, zodat de kleren niet vies worden. De openingstijden van de glijbaan lopen zo veel mogelijk gelijk met die van de ijsbaan. Voor 1 euro glijd je 1 keer naar beneden en voor 5 euro kun mag je 6 keer de baan af.

Het gaat om een groot bouwwerk dat aan strenge veiligheidseisen moet voldoen. De gemeente heeft inmiddels een vergunning verleend voor de baan. Er wordt een gespecialiseerd bedrijf in de arm genomen om de veiligheid te waarborgen.

Het heeft bij de voorbereiding behoorlijk wat tijd en moeite gekost om het tot stand te laten komen. Nu Epe on Ice haar 10-jarig jubileum viert vond het bestuur dat een mooie gelegenheid om de ijsglijbaan toe te voegen. Ter gelegenheid van het jubileum wordt tijdens het openingsweekend ook een spectaculaire avond in Tiroler sfeer georganiseerd.
Op zaterdagavond 17 december komen diverse bands met livemuziek de tent op zijn kop zetten.

glijbaanBij de ijsglijbaan staan telkens twee vrijwilligers om de boel in goede banen te begeleiden. De organisatie van Epe on Ice heeft daarom extra vrijwilligers nodig. Epe on Ice is 24 dagen lang geopend. Elke dag wordt opgedeeld in 4 delen op 3 plekken. Vrijwilligersdiensten zijn van 10 tot 12 uur, 12 tot 15 uur, 15 tot 18 uur en van 18 tot 20 uur. Mocht u zich geroepen voelen of kent u mensen in uw omgeving, familie of kennissenkring, laat het de organisatie van Epe on Ice weten. Alle hulp is welkom. Aanmelden kan gemakkelijk via het toegevoegde online formulier. Epe on Ice opent dit jaar van 16 december 2016 tot en met 8 januari 2017 zijn deuren.

To Top ↑